Samenwerking DBQ en Akvaterm buffertanks

DBQ Energy Systems B.V. is importeur van Akvaterm buffertanks voor Nederland en België.

DBQ

DBQ werkt al sinds 2009 samen met de Finse producent Akvaterm. Redenen voor deze keuze zijn onder andere: hoge kwaliteit, maatwerk en betrouwbaarheid (in Finland een belangrijk punt i.v.m. de daar voorkomende extreme temperaturen).
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor zowel verwarmingsdoeleinden, warmte terugwinning en koelsystemen.

Betreffende buffertanks kunnen voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt om energiebesparing en terugverdientijd te optimaliseren. We leveren geïsoleerde buffertanks tot 10.000 liter.

Kwaliteitsproducten

Daarom werken wij met duurzame kwaliteitsproducten van deze Finse producent. Akvaterm buffervaten voldoen aan de EU Richtlijnen voor drukvaten. KIWA gecertificeerd volgens ISO kwaliteitseisen: ISO 9001, ISO 14001 + ISO 3834-2.

Diverse toepassings-mogelijkheden

Onze buffertanks zijn onder andere toepasbaar bij zonne-energie, hout- en pelletkachels, biomassa verwarmingssystemen, aardwarmte (wko), warmteterugwinning, wkk, airco en koeling.

Akvaterm buffertanks - Importeur voor Nederland en België: DBQ Energy Systems B.V.

- Akvaterm buffertanks - Importeur voor Nederland en België: DBQ Energy Systems B.V.

Akvaterm buffertanks, marktleider

De organisatie is opgericht in 1993 en marktleider in Finland op het gebied van accumulator tanks en een toonaangevende producent van buffertanks voor de mechanische industrie.

Specialisatie Warmte- en koudeopslag

Men is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van buffervaten en productie technologie voor warmte- en koudeopslag.
Er is de mogelijkheid om zowel standaard als op maat gemaakte buffertanks te ontwikkelen, welke voor uw specifieke toepassingen geoptimaliseerd zijn.

Betrouwbaar

Akvaterm buffertanks biedt top kwaliteit producten met uitstekende service, een korte levertijd en hoge betrouwbaarheid.

Internationale reputatie

Deze producent heeft een sterke internationale reputatie weten op te bouwen dankzij hun consistente effectieve productie van kwaliteitsproducten en op maat gemaakte oplossingen. Hun accumulator-buffertanks worden geëxporteerd naar meerdere landen, zowel binnen als buiten Europa.